Executive Search, Recruitment & Personnel Leasing For Europe, Middle East ( EAU, Qatar, Oman), Asia & Africa.

ARC Business Solution & Recruitment - Consultancy Services for the Oil and Gas Industry.


E-mail:

Password:
DESIGN ENGINEERS FOR OMAN We are looking for the following positions for our client in Oman: Principal/lead /senior design ...
click here for more

INGINER PROIECTANT CONSTRUCTII CIVILE

Location: BUCURESTI
Firm Name: Not available
Job County: BUCURESTI
Job Domain: Civil & Industrial Construction
Active from: December 4th, 2013
Until: December 15th, 2013


JOB DESCRIPTION:

Responsabilitati: • elaborează și/sau avizează proiectele de execuţie ale construcţiilor civile, industriale sau agricole, • întocmeşte graficul de executare a lucrărilor, stabilind lista de materii prime, materialele şi forţa de muncă necesară pentru realizarea fazelor proiectului. • În cazul în care este desemnat șef de proiect, organizează şi supraveghează activitatea echipelor de ingineri și arhitecți. • Planifică şi proiectează sisteme şi structuri pentru construcţii, instalaţii etc. utilizând programe de design computerizat şi instrumente de desen tehnic • Întocmeşte detaliile de execuţie a proiectelor • Verifică planul arhitectural al construcţiei şi se asigură de viabilitatea proiectului • Determină procedurile de construcţie în concordanţă cu proiectul lucrării şi cu materialele folosite • Realizează planuri tehnice detaliate pe baza proiectului arhitectural (secţiuni, calcule, specificaţii tehnice) • Proiectează şi realizează utilarea clădirilor cu echipamente necesare Stabileşte standardele, normativele şi prescripţiile tehnice care trebuie respectate în realizarea lucrărilor. • Face recomandări şi propune modificări la proiectul de construcţie în cazul constatării unor deficienţe sau erori • În cazul numirii ca șef de proiect, corelează activităţile desfăşurate de membrii formaţiei de lucru, astfel încât proiectul stabilit să fie realizat într-un timp cât mai scurt şi cu maximum de eficienţă • Se ocupă de verificarea, avizarea/autorizarea proiectelor de construcţii • Estimează costurile lucrărilor, anexele tehnice la contract, rapoarte tehnice de execuţie în colaborare cu celelalte specialitati implicate in proiect. •Elaborează calcule pentru structuri metalice și structuri de beton •Întocmește liste de cantități, grafice de execuție a lucrărilor Întocmește oferte tehnice și financiare, împreună cu directorul tehnic sau directorul general, în vederea participării la licitații. •Cunoaște și se documentează în permanență în ceea ce privește legislația în domeniu.


JOB REQUIREMENTS:

Sediul central se află în București, punctele de lucru fiind în Arad, Timișoara, Cluj Napoca, Târgu Mureș, Constanța, cu posibilitate de extindere. Cerinte: -Studii: superioare de specialitate (inginer construcții civile) -Experiența în proiectare: minim 4 ani -Limbi străine: Engleza (nivel mediu), a doua limbă straină cunoscută constituie un avantaj. -Programe cunoscute: obligatorii – Autocad, Graitec, constituie avantaj - SAB, ETABS, MATHCAD. Aptitudini senzoriale - Percepţie tridimensională - Atenție distributivă - Acuitate auditivă - Claritate în vorbire Caracteristici de personalitate - meticulozitate în muncă, - respectarea termenelor, - precizie şi rigurozitate în realizarea sarcinilor, - orientare spre scopuri clar delimitate, - bună capacitate de a judeca lucrurile şi a acţiona în mod independent, neinfluenţabil, incoruptibil, integralitate - sociabilitate crescută, - abilităţi sociale de relaţionare cu oamenii, - orientare spre acţiune, - uşurinţă în comunicare, - menţinerea echilibrului emoţional şi în situaţii de stres, fără a prezenta manifestări extreme şi neconcordante cu situaţia. Alte caracteristici: seriozitate, punctualitate, onestitate, politețe, dorință de dezvoltare profesională, rezistenţă la efort şi stres, capacitate de analiza şi sinteză, spirit de ordine şi disciplină, diplomație.


JOB OFFER:

Se ofera: -salariu competitiv -posibilitatea de a lucra intr-un mediu tanar si competitiv -oportunitatea de dezvoltare a carierei.